Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Саакашвілі представив триетапну програму перетворення Одещини

Середа, 10 червня 2015, 05:23

Очільник Одеської ОДА Михайло Саакашвілі розробив програму перетворення Одеського регіону, яка передбачає три етапи: 50-денний, 100-денний і на 6 місяців.

Про це увечері 9 червня на своїй першій прес-конференції заявив Саакашвілі, передає УНІАН.

За його словами, наприклад, 50-денна програма передбачає конкурс з визначення голів усіх 26 районних адміністрацій Одеської області. А також реорганізацію Одеської митниці і визначення її керівництва.

"Хотіли призначити нового керівника митниці, але я цей процес зупинив. Буде прозорий конкурс ... Я з'ясував, що щорічно через злодійство на Одеській митниці бюджет недоотримує 1 млрд дол", - сказав Саакашвілі.

Програма передбачає введення системи електронної реєстрації для оформлення дітей у дошкільні установи. Протягом 6 місяців буде введено в дію новий центр адміністративних послуг, який передбачає надання 260 різних сервісів. Більшість з них з терміном виконання заявки від 1 до 10 днів.

Програма також передбачає реорганізацію Одеської державної адміністрації. Як зазначив Саакашвілі, зараз в ній працюють близько 800 осіб.

Крім того, програма включає прозору приватизацію всіх об'єктів. "Буде створено перший в Україні центр митного управління. Такий ми створили в Грузії. ККД його роботи був дуже високий", - сказав Саакашвілі.

За його словами, все вище перераховане направлено на подолання корупції, яка є основною проблемою регіону. "Після того, як ми її подолаємо, сюди підуть інвестиції", - заявив Саакашвілі.

Раніше Саакашвілі повідомляв, що міліцію Одеської області очолить Генерал поліції Грузії.

Також Саакашвілі обіцяє до кінця поточного року відремонтувати дорогу Одеса - Рені і запустити програму ремонту доріг в регіоні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування