АТО: Найгарячішим є Донецький напрямок

Четвер, 11 червня 2015, 18:50

Протягом дня найгостріша ситуація в АТО була на Донецькому напрямку, бойовики продовжують порушувати Мінські домовленості.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Підконтрольні російські владі НЗФ продовжують порушувати умови Мінських домовленостей, застосовують заборонені цією угодою зразки озброєння", - зазначили в прес-центрі

Так, згідно з повідомленням, бойовики обстрілювали Піски, Опитне, Гранітне, Авдіївку, Новомихалівку з 120-мм мінометів, 122-мм гаубиць, стрілецької зброї, гранатометів, а також озброєння бойових машин.

"Знову бойовики гатили зі 120-мм мінометів та танку по Мар’їнці. А житлові квартали у Водяному вчергове обстріляв ворожий танк", - додали у пррес-центрі.

Крім того, обстріли тривали і на маріупольському напрямку.

"Поблизу Маріуполя загарбники двічі обстріляли з 152-мм артилерійських систем населений пункт Новоселівка Друга. В цьому районі по Чермалику били 120-мм міномети противника", - додали у прес-центрі.

В районі Артемівська позиції сил АТО були обстріляні з мінометів біля Луганського. 

За інформацією Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін, вчора, 10 червня, близько 22 години з шахти імені Гагаріна, що розташована на тимчасово підконтрольній НЗФ території, по західній околиці Горлівки били з мінометів калібром 120 мм. Внаслідок обстрілів загинуло троє мирних мешканців, стільки ж отримали поранення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News