Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Масова бійка у Харкові: затримано 5 молодиків, 9 - у лікарні

П'ятниця, 12 червня 2015, 14:53

Через нічну бійку у Харкові затримано п’ять осіб, до лікарень потрапили дев’ять.

Про це повідомили в управлінні МВС у Харківській області.

"Внаслідок конфліктної ситуації до міської лікарні потрапило 9 громадян з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості", - зазначили там.

На теперішній час затримано 5 осіб, підозрюваних у злочині. Зараз із ними працюють слідчі органи. Встановлюються інші учасники та організатори масової бійки.

Дії зловмисників кваліфіковані за кількома статтями Кримінального кодексу України - ч.4 ст. 296 (хуліганство), ч.2 ст. 15 , ч.1 ст. 115 (замах на вбивство) та ч.2 ст. 187 (розбій). Максимальне покарання за вчинені злочини передбачає позбавлення волі на строк до 15 років.

 За бійку затримали 5 осіб, решту шукають. Фото МВС

Як повідомили в міліції, там дізналися про масову бійку близько 23.30 години 11 червня. Група невідомих молодиків, частина яких була у балаклавах, озброєні палицями та колючо-ріжучими предметами, напали на громадян в районі вулиці Отакара Яроша в Харкові. В цьому районі розташоване студентське містечко декількох вишів.

"Під час нападу постраждали громадяни України та іноземні студенти. 9 потерпілих було доставлено до лікарні невідкладної допомоги, у деяких з них медики констатували черепно-мозкові травми та непроникаючі ножові колоті рани. Постраждалим надана необхідна допомога, їх здоров’ю на сьогодні ніщо не загрожує", - йдеться у повідомленні міліції.

Як повідомлялося, у Харкові пізно увечері 11 червня сталася бійка під студентськими гуртожитками.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування