Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під розгромленим консульством у Ростові вимагали "не дискредитувати РФ"

Субота, 13 червня 2015, 13:53

У Ростові-на-Дону після нічного погрому будівлі генконсульства України провели мітинг з вимогою "не дискредитувати Росію".

Про це повідомляє ТАСС.

Згідно з повідомленням, вимогу було адресовано офіційному Києву. 

В руках в учасників акції були приблизно 30 російських триколорів. Близько 20 хвилин вони постояли перед воротами генконсульства, потім кілька разів вигукнули: "Росія", і розійшлися, наголошується у повідомленні.

"За підсумками заходу буде складена резолюція проти дискредитації Росії Києвом в очах світової спільноти", - заявив один з учасників акції Андрій Баєв.

Як повідомляє "Інтерфакс-Юг", поліція РФ проводить перевірку в зв'язку з інцидентом біля будівлі генконсульства України в Ростові.

"За фактом події проводиться перевірка для встановлення правопорушників", - повідомила начальник прес-служби ГУ МВС Росії по Ростовській області Наталія Устименко.

Разом з тим РИА Новости з посиланням на джерело у правоохоронних органах регіону повідомляють: правоохоронці поки не затримали жодного учасника інциденту.

Джерело зазначило, що будівлю консульства також закидали зеленкою і петардами. Всього, за його інформацією, в цьому брали участь близько 100 осіб.

"За фактом інциденту поки ніхто не затриманий", - зазначило джерело, додавши, що особи нападників встановлюються.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...