СЦКК: Обстріли Авдіївки бойовиками тривають щодня

Субота, 13 червня 2015, 15:19

Обстріли проросійськими сепаратистами м. Авдіївка тривають щодня.

Про це йдеться у повідомленні СЦКК з посиланням на дані спостерігачів української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

"Лише 12 червня Авдіївка була обстріляна сепаратистами 13 разів, причому три рази зі 122-мм артилерії та п’ять разів з танків. Вогонь вівся з північних окраїн Донецька, з території аеропорту, з н.п. Спартак та з південно-східних околиць Авдіївки, що під контролем сепаратистів", - йдеться у повідомленні.

"Ось такі подарунки, як на фото, від російсько-терористичних бандформувань знайшли зранку 12 червня після нічного обстрілу мирні мешканці м. Авдіївки  за адресою вул. Леніна, 236", - зазначено у повідомленні.

Окрім того бетонний паркан за адресою Леніна 244 було розбито снарядом 122 мм.

"По житловому сектору на вулиці Спортивній гатили з танка: 125 мм снарядами знищено дах жилого будинку та господарчу будівлю", - повідомили в СЦКК.

На південній окраїні м. Авдіївки по вулиці Чернишевського зафіксовані воронки від розривів 125-мм снарядів діаметром три метри, глибиною - 1,5 метри.

 
 
 
 
 
 

Внаслідок обстрілів 11 червня поранено двох цивільних осіб.

"Одного з чоловіків з проникаючим пораненням грудини госпіталізовано до м. Димитров, інший зі сліпим пораненням стегна від госпіталізації відмовився", - зазначили в СЦКК.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...