Спроби оголосити в США "Азов" неонацистським інспіровані екс-регіоналами – депутат

Неділя, 14 червня 2015, 00:28

Вчинена в США спроба оголосити полк "Азов" неонацистським і на цій підставі не давати Україні переносні ракетно-зенітні комплекси інспірована внутрішньою опозицією з екс-регіоналів.

Про це повідомляє на своїй сторінці в Фейсбук народний депутат від фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук.

"Ниточки від антиукраїнської провокації в США, пов'язаної з прийняттям Конгресом (нижньою палатою Конгресу. - Ред.) поправки про заборону уряду США надавати інструкторів для тренування бійців нібито "неонацистського" полку "Азов", а також поставок Україною сучасних ПЗРК, ведуть до Києва", - пише він.

Лобіюванням негативного законопроекту щодо "Азову" і ПЗРК займається тісно пов'язаний з Сергієм Льовочкіним політтехнолог Пол Маннафорт, який і редагував разом з конгресменом Джоном Коньєрсом антиукраїнську поправку, стверджує депутат, посилаючись на власне розслідування.

За його словами, екс-регіонал Льовочкін має "найбільший серед українських політиків пул іноземних, особливо американських лобістів".

Ниточки від антиукраїнської провокації в США пов'язаної з прийняттям Конгресом поправки, що до заборони американському у...

Posted by Ігор Мосійчук on 13 червня 2015 р.

Як повідомлялось, нижня палата Конгресу США при перегляді законопроекту H.R.2685 про фінансування видатків Пентагону на 2016 рік ухвалила поправки, які забороняють виділення коштів на підготовку бійців "Азову" силами американських інструкторів.

За процедурою, крім законопроекту Палати представників, аналогічний документ повинен прийняти Сенат США. Після цього документи об'єднуються в загальний проект закону, який потім подається на підпис президентові.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...