Газогін на Маріуполь відремонтували, поставки відновлено - Яценюк

Неділя, 14 червня 2015, 23:07

Постачання газу до Маріуполя та Бердянська поновлено.

Про це у Facebook 14 червня повідомив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

"Укртрансгаз достроково завершив ремонтні роботи на пошкодженому газопроводі в Донецькій області. О 6:30 ранку в п'ятницю терористи вели обстріл наших позицій та підірвали два газопроводи, залишивши без газу сотні тисяч наших громадян", - зазначив Яценюк.

Він нагадав, що "під удар було поставлено промисловість, в тому числі, найбільші підприємства української металургії, Азовсталь та ММК Ілліча".

"Завдяки зусиллям українських газовиків, обидва місця розриву було ліквідовано в рекордні терміни. Вже зараз відремонтовані газопроводи підключено до мережі, і вони наповнюються газом", - додав глава уряду.

Також він подякував співробітникам Укртрансгазу, які "2,5 дні в надважких умовах, під обстрілами працювали для відновлення газопостачання маріупольцям" та військовим з сектору Б, які оперативно розмінували місце пошкодження та зробили ремонт можливим.

Як відомо, 12 червня внаслідок обстрілу бойовиками району н.п. Очеретине (Донецька область) був пошкоджений магістральний газопровід "Краматорськ-Донецьк-Маріуполь-Бердянськ". З 14:00 п'ятниці припинено постачання газу маріупольським металургійним комбінатам групи "Метінвест".  

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування