Головред "Нової газети" розповів, хто будує інформполітику бойовиків

Середа, 17 червня 2015, 13:03

Головний редактор російської "Нової газети" Дмитро Муратов заявляє, що на окупованих територіях керують російські піарники Дмитро Чайка та Олександр Казаков.

Про це Дмитро Муратов заявив в інтерв'ю Радіо Свобода, відповідаючи на запитання про мотиви затримання журналіста видання бойовиками в Донецьку.

"Ми пов'язуємо це не з матеріалами газети, а із загальним рівнем так званої "ДНР". Там зараз, вибачте за слово, рулять процесами московські піарники, такі відстійні московські піарники, типу Дмитра Чайки, Олександра Казакова", - сказав він.

Казаков і Царьов

"Хтось їх туди прислав, вони зараз намагаються визначати як би інформаційну політику і показати, які вони круті чуваки. Ось, власне, і вся причина. Хто їх призначив, хто такі, що за самозванці, що за чорти з табакерки, хто їх обирав, який уряд, який народ? Ось причина саме в тому, що це фейк, ці самі люди ", - сказав Муратов.

"Вони намагаються, коли чесні, нормальні, професійні журналісти розповідають про те, що відбувається на території Донецька, до речі кажучи, дуже доброзичливо, як той же Павло, він брав інтерв'ю і у Бородая, і у Пушиліна, у начальника КДБ Антюфеєва знаменитого. Ми хотіли розповісти, як це все відбувається в житті. Ось приїхали нові хлопці відзначитися, ось вони відзначилися тепер назавжди", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування