Наливайченко заявляє, що не причетний до схем Фірташа

Четвер, 18 червня 2015, 12:42

Екс-голова СБУ Валентин Наливайченко спростовує причетність до олігарха Дмитра Фірташа та просив депутатів підтримати його відставку.

Відповідне відео було поширене прес-службою адміністрації президента у четвер за кілька хвилин до голосування у парламенті.

"Для мене принципова позиція, що всі звинувачення які пролунали щодо причетності до якихось схем РосУкрЕнерго, Фірташа, документально давно спростовані мною ще з трибуни парламенту 17 березня 2009 року", - сказав він.

"І все це у стенограмах ВР є. Підніміть будь ласка, де 11 млрд. кубів газу… І не вносьте інтригу і брехню  в парламентську коаліцію, це не правильно і працює на ворога, який тоді газ крав з України, і не вносьте інших речей, які розколюють команду", - зазначив він.

"Для мене принципове питання національної безпеки. Для мене принципово: є подання президента – маєш зчепити зуби і йди з посади", - додав він.

"Я дякую, якщо мене почують і відповідно проголосують і депутати групи удар, яка зараз входить коаліцію", - додав він.

Як відомо, у четвер ВР підтримала подання президента Петра Порошенка про звільнення Валентина Наливайченка. У БПП 4 депутатів не підтримали відставку депутатів, троє з них ударів ці. Також восьмеро членів фракції БПП утрималися. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...