Конфлікт між "Торнадо" та прокуратурою вичерпано – Аваков

П'ятниця, 19 червня 2015, 18:27

Конфлікт між бійцями роти патрульної служби особливого призначення МВС "Торнадо" та представниками військової прокуратури, вичерпано.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Проблеми нерозуміння і конфлікту між бійцями підрозділу та військовою прокуратурою - вичерпано. І, говорячи прямо, були - м'яко кажучи - створені штучно непрофесійними і некоректними діями суміжників", - написав він на своєму Facebook.

"Так, суд заарештував сімох міліціонерів на чолі з командиром роти з важким звинуваченнями. Так, я ухвалив рішення у зв'язку із цим розформувати роту і переатестувати особовий склад - для винесення рішення, хто гідний служити далі, а хто ні", - зазначив Аваков.

"Але! Говорив і повторюся - очищення міліції, спецпідрозділів триває і триватиме далі! І вигнання та арешти "брудних" міліціонерів не повинні наводити тінь на тих, хто чесно служив і служить Україні! Це принципово!" – додав глава МВС.

"Це стосується і роти МВС "Торнадо" - гідні бійці, які чесно виконували свій обов'язок - ті хто героїчно проявив себе під Іловайськом, Станицею Луганською - нестимуть службу далі - пройшовши переатестацію і будучи зарахованими в інший підрозділ", - заявив Аваков.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...