Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін заявив, що Росія боролася чесно за право проведення ЧС-2018

Субота, 20 червня 2015, 05:37

Надання Росії права на проведення чемпіонату світу з футболу в 2018 році не повинно піддаватися сумніву, Москва "боролася чесно" для того, щоб завоювати це право.

Як повідомляє агентство France Presse, про це заявив президент РФ Володимир Путін на зустрічі з керівниками найбільших світових інформаційних агентств в Санкт-Петербурзі, передає ТАСС.

"Ми боролися чесно, щоб отримати право на організацію чемпіонату світу, і ми його добилися. Ми не думаємо, що рішення може бути оскаржено, - наводить слова Путіна французьке агентство. - Ми були готові, і це те, що переконало ФІФА. Будівництво стадіонів вже почалася".

"Відповідаючи на питання про корупційний скандал у ФІФА, Путін продовжив: "Ми виступаємо за боротьбу з корупцією, але лише суд має право вирішити, чи є хто-небудь винуватим", - заявив він

За словами Путіна, в Росії було розпочато розслідування за звинуваченнями її в корупції з метою отримання права на проведення ЧС-2018, він підкреслив: "Ми не знайшли жодних доказів можливої ​​корупції в Росії".

Як повідомлялось, на ФІФА продовжують чинити тиск лідери США, Великобританії і Німеччини, які вважають неприпустимим проведення ЧС- 2018 в Росії, враховуючи тривалу кризу в Україні.

Разом з тим, перевірка, яку провела ФІФА, не виявила порушень в ході голосування з вибора країн-господарів ЧС-2018 та 2022 року, але якщо будуть представлені докази того, що Росія і Катар отримали право проводити чемпіонати світу, купивши голоси, результати виборів будуть анульовані.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування