Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Харківський губернатор прокоментував переписку Хомутинніка

Понеділок, 22 червня 2015, 17:03

Харківський губернатор Ігор Райнін стверджує, що в його спілкуванні з депутатом Верховної Ради від групи "Відродження" Віталієм Хомутинніком немає нічого особливого.

Про це він заявив в інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ, коментуючи переписку Хомутинніка з головою Фрунзенської РДА Харкова Тетяною Топчій, в якій вона просила вплинути на губернатора, який її "не викликає".

"Тут і історії немає, просто подано всі дуже спекулятивно. Там ситуація наступна: Хомутиннік – народний депутат, обраний у Фрунзенському районі Харкова, пані Топчій – голова Фрунзенської РДА в Харкові. Вона таким чином намагалася прискорити потрапляння до мене, як до губернатора на прийом", – пояснив він.

Фото Богдана Бортакова

"Так що вирвані з контексту слова "ситуація загострилася" і "я йому нагадав"... Ну так, ситуація в Харкові напружена... Так, Хомутиннік мені нагадав про пані Топчій. Ми ж, як я вже говорив, спілкуємося з усіма депутатами, обраними в Харкові", – додав він.

Як відомо, переписка Хомутинніка була зафіксована фотографом Богданом Бортаковим 18 червня. У своїх повідомленнях Хомутинніку Топчій заявляла, що "ситуація загострюється", а губернатор її не викликає на прийом і питала, що робити. Після цього Хомутиннік подзвонив Райніну і відповів Топчій, що нагадав губернатору про неї.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування