Бойовики обстрілюють позиції АТО вздовж майже всієї лінії розмежування

Понеділок, 22 червня 2015, 20:59

Проросійські бойовики протягом 22 червня більше сорока разів обстріляли українські позиції вздовж майже усієї лінії розмежування сторін.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Після того, як вночі злочинці з "Градів" обстріляли Нижнє, вони продовжили наносити вогневі удари по інших населених пунктах Луганщини. Декілька разів з 82-мм та заборонених Мінськими домовленостями 120-мм мінометів бойовики гатили по Золотому й Новотошківському. Окрім того, з гранатометів було обстріляно Кримське", - зазначається в прес-релізі.

Поблизу Донецька бойовики накривали щільним вогнем з артилерії заборонених калібрів та озброєння танків Піски, Опитне та Водяне. Біля Мар’їнки українські позиції обстрілював снайпер, ворожі гранатомети та міномети.

Гаряче у понеділок було й біля Артемівська. Там під вогонь потужних артилерійських систем калібру 152 мм та 120-мм мінометів потрапили Луганське, двічі Лозове. Під Новозванівкою з тимчасово окупованих територій прилітали та руйнували помешкання мирних мешканців артилерійські снаряди калібру 122 мм.

Відчули обстріли російсько-терористичних бандформувань і мирні мешканці Опитного. По їхніх оселях бив танк бойовиків.Внаслідок обстрілу Авдіївки осколкові поранення отримало двоє мирних мешканців — снаряди влучили у житлові будинки.

Серед постраждалих - 21-річна дівчина та чоловік 1956 року народження, повідомляє місцева міліція.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування