На Луганщині бойовики обстріляли з "Градів" табір із будівельниками

Вівторок, 23 червня 2015, 11:07

На Луганщині терористи обстріляли з "Градів" та мінометів табір із будівельниками, що зводять фортифікаційні споруди.

Про це у вівторок повідомляє на своєму сайті керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

За його словами, починаючи з півночі й до 4-ї ранку, бойовики кілька разів обстріляли з "Градів" околиці Нижнього та Тошківки в Попаснянському районі Луганської області.

Під вогнем опинився табір відпочинку, в якому проживають будівельники з Київщини та Львівщини, що зводять фортифікаційні споруди. Осколками від снарядів посічені будівлі, на щастя, ніхто з будівельників не поранений і не загинув, зазначають в адміністрації.

Протягом минулої доби бойові дії велися і в інших гарячих точках – практично по всій лінії розмежування, що проходить по Луганській області.

На жаль, не обійшлося без поранених військовослужбовців. У місті Золоте внаслідок мінометного обстрілу, що вівся з боку окупованого Первомайська, поранення отримали двоє бійців 35 та 38 років. Обидва госпіталізовані. Уночі з автоматичних гранатометів був обстріляний крайній український блокпост у селищі Родина.

Осколкові поранення отримав 43-річний боєць, який також госпіталізований (рани неважкі, загрози життю немає). За уточненою інформацією, внаслідок понеділкового обстрілу з "Градів" с.Нижнє, також було пораненого одного бійця (35 років). Зараз він знаходиться в госпіталі.

Станицю Луганську вночі обстрілювали зі зброї різного виду. На вул. "Москва – Донбас" пошкоджено кілька будинків та перебито газопровід, даних про постраждалих не надходило.

У с.Болотене (Станично-Луганський район) знову обстріляли дільницю водоканалу, що постачає воду на окуповану територію. Після мінометного удару у понеділок з правого берега Сіверського Донця дільниця знеструмлена, подача води припинена. У результаті обстрілу у вівторок Болотеного поранено одного українського військового, який госпіталізований.

У понеділок в другій половині дня терористи з окупованого Молодіжного обстріляли з мінометів селище Стаханівець.

Одна з мін вибухнула на городі приватного будинку, де в той час працювала господарка. Жінка дивом не постраждала. Серед ночі перестрілки та обстріли відбувалися також у Кримському, Новотошківці та на автодорозі Бахмутка в районі 29-го блокпосту. Детальні наслідки цих бойових дій зараз з’ясовуються, зазначають в ОДА.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування