Кабмін розгляне питання щодо відставки Шевченка

Вівторок, 23 червня 2015, 17:46

Кабінет міністрів розгляне питання щодо можливої відставки міністра екології Ігоря Шевченка на своєму наступному засіданні.

Про це журналістам повідомив віце-прем'єр-міністр Валерій Вощевський, передають Українські новини.

"На завтрашньому засіданні ми це питання розглянемо. Але прем'єр вже звернувся до фракції, оскільки Шевченко - це "Батьківщина". І фракція, і коаліція сьогодні це питання розглядають", - сказав він.

За словами віце-прем'єра, згідно з процедурою, Кабмін повинен звернутися в Раду, і питання буде винесено до сесійної зали і проголосовано.

"Давно постало питання про те, що міністр Шевченко не виконує свої функції", - додав він.

Віце-прем'єр зазначив, що міністерство екології та природних ресурсів є одним із найбільших за кількістю функцій відомством.

За словами Вощевського, Шевченко за час свого перебування на посаді міністра екології не провів жодної наради міністерства.

Вощевський заявив, що в січні-лютому стало зрозуміло, що Шевченко не справляється зі своїми обов'язками, і висловив надію на те, що коаліція дійде згоди щодо його відставки.

У той же час, як повідомило джерело "Української правди" в Кабміні, міністри перебувають в роз'їздах, тому засідання уряду в середу, швидше за все, не буде.

Нагадаємо, скандал довкола Ігоря Шевченка розгорівся після того, як народний депутат Олег Ляшко заявив, що має підтвердження того, що міністр екології Ігор Шевченко літав із Ніцци в Київ літаком нардепа, газового олігарха Олександра Онищенка. Це, на думку Ляшка, свідчить про корупційний зв’язок між ними. Уряд розпочав перевірку цієї інформації. 

У свою чергу Шевченко заявляє, що його хочуть відправити у відставку через боротьбу із корупцією.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News