Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жебрівський хоче створити при ДонОДА штаб по боротьбі з корупцією

Середа, 24 червня 2015, 01:28

Глава ОДА Донецької області Павло Жебрівський пообіцяв створити при адміністрації штаб по боротьбі з корупцією, який буде працювати спільно з правоохоронними структурами.

Про це повідомляє прес-служба Донецької ОДА.

"Працюємо в цьому напрямку з прокуратурою, СБУ, УМВС. Не вимагайте від нас негайних результатів, але вони будуть", - звернувся до людей глава області під час зустрічі з громадськістю Маріуполя.

За його словами, все, що стосуватиметься повноважень облдержадміністрації, буде виконуватися. "У першу чергу, контролювати прозорість тендерів. Також йдеться про спрощення процедури отримання дозволів. Досить озиратися на Вінницю, ми можемо створити прозорі офіси у себе - над їх впровадженням буде працювати ОДА", - цитує Жебрівського прес-служба.

Глава ОДА повідомив, що в штабі працюватиме телефон довіри, куди громадяни зможуть повідомляти про факти корупції.

При цьому він зауважив, що 90% корупції в Україні - побутового характеру, і лише 10% такої, за яку треба карати. "Є конкретні заходи, як боротися з побутовим хабарництвом. Ввести страхову медицину - і ми усунемо корупцію в лікарнях. Встановити камери спостереження на дорогах - і штрафи водіїв підуть не в кишеню даішників, а в бюджет", - переконаний Жебрівський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування