Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мати солдата Александрова: РФ у жодному разі не повинна кидати його

Четвер, 25 червня 2015, 20:11

Мати російського солдата, який потрапив у полон в Україні, Зінаїда Александрова каже, що її син Олександр не говорив їй про плани звільнитися зі служби.

Про це вона розповіла в своєму першому інтерв'ю, яке вона дала Reuters.

Жінка ставить під сумніви твердження Кремля про те, що військовий пішов з армії до моменту перетину кордону.

"Ні, нічого не говорив (про плани звільнитися)", - сказала вона в інтерв'ю у себе вдома в селі Ріжки, розташованому в 350 кілометрах на північ від Тольятті, де служив її син перед тим, як вирушити в Україну.

"Якщо він звільнився, не повідомляючи нам, або не звільнився, держава в жодному разі не повинна кидати його... Я не знаю, як вони (влада) діють. Мені вони нічого не говорять", - зазначила 58-річна Зінаїда Александрова.

Вона стверджує, що її невістка також не говорила їй нічого про звільнення сина: "Такої розмови не було".

Зінаїда Александрова сказала, що намагається не вмикати телевізор відтоді, як вона дізналася з новин, що її син був поранений в бою в Україні і взятий в полон.

Вона не говорила з Олександром Александровим після того, як він потрапив у полон. За його словами, він намагався додзвонитися їй з різних номерів.

"Я відключалася, тому що незнайомі номери. А якщо це СБУ (Служба безпеки України) з якимись погрозами? Я ні з ким не контактувала. Звідки я знала, що це Саша?" - сказала Зінаїда Александрова.

Вона також каже, що хоче, щоб російська влада і президент РФ Володимир Путін більше допомагали її синові з товаришем і "витягнули їх".

"Я просто хочу, щоб мій син швидше приїхав", - говорить вона.

Батько Александрова Анатолій, відставний майор, служив у радянській прикордонної авіації і недовго брав участь у бойових діях, які Радянський союз вів в Афганістані з 1979 по 1989 рік. Він відмовився давати інтерв'ю.

З дружиною Олександра Александрова журналістам також не вдалося зв'язатися.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...