Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль: "специ" з СБУ зламали мій сайт, аби скомпрометувати керівника АТЦ

П'ятниця, 26 червня 2015, 09:39

Керівник Луганщини Геннадій Москаль звинувачує Службу безпеки України у зламі його сайту і компрометації нового керівника Антитерористичного центру.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Москаля і у Facebook Луганської ОДА, справжність якого підтвердив "Українській правді" помічник керівника Луганщини.

"Тупорилі "специ" з СБУ зламали мій сайт і вставили інформаційну "качку" для компрометації нового керівника Антитерористичного центру", - заявив Москаль.

Він стверджує, що кілька днів тому його персональний сайт www.moskal.in.ua було зламано – і "в стрічку новин майже півторарічної давнини, за 1 березня 2014 року, вставлена інформація про Віталія Малікова – нинішнього керівника Антитерористичного центру, заступника голови СБУ".

"Новина з вигаданими фактами про Малікова була навмисно вставлена хакерами в розкручений сайт, щоб потім поширити її, як компромат, у різних ЗМІ з посиланням на моє ім’я", - заявив Москаль.

Інформаційну "качку" з його сайту вже видалили, він просить ЗМІ не посилатися на неї.

"Замовники цієї брудної піар-технології мені відомі – сліди ведуть на Володимирську, 33 в Києві до, прошу вибачення за різкість, гівнометів із СБУ, яким не подобаються нові кадрові призначення в своєму відомстві", - заявив Москаль.

"Низька кваліфікація виконання замовлення є зайвим доказом, що його виконували саме в СБУ. По-перше, чужорідна новина настільки різко виділялася за стилем подачі від сусідніх інформацій, що це очевидно навіть для непрофесіоналів", - зазначив чиновник.

"По-друге, 1 березня на моєму сайті була розміщена заява з різкою критикою керівництва МВС через призначення на посаду начальника Кримського главка міліції члена партії регіонів Авруцького, котрий здав Крим росіянам без будь-якого опору. Ця заява зникла, а замість неї виставили інформаційну "качку", - додав Москаль.

Він планує особисто з’ясувати, хто конкретно стоїть за цим "спецзавданням".

"І так "відпіарю" його по-донбаськи, що він запам’ятає свою спецоперацію до кінця кар’єри", - пригрозив Москаль.

Зараз на сайті Москаля значиться, що через хакерську атаку він працює в тестовому режимі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування