Льовочкін пояснив, чому не ходить на допити

Субота, 27 червня 2015, 19:17

Нардеп від "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін заявив, що МВС - "орган, який обслуговує політичні інтереси керівництва партії "Народний фронт", і що жодних повісток на допити у встановленому порядку він не отримував. 

Про це йдеться у заяві ОБ, повідомляють "Українські новини".

"МВС перетворилося на орган, який обслуговує політичні інтереси верхівки "Народного фронту" і в цьому немає нічого спільного ні з демократією, ні з верховенством права", - заявив Льовочкін.

За його словами, "начальники МВС замість розслідування безлічі тяжких злочинів, у тому числі політичних вбивств в Україні, пошуку замовників і виконавців, займаються безглуздою саморекламою в соцмережах".

"... Я неодноразово заявляв, що готовий ... допомогти в розслідуванні політичного вбивства нардепа Олега Калашникова, з яким у мене ніколи не було фінансових стосунків, і якого я не бачив з 2012 року", - заявив нардеп.

Також Льовочкін заявив, що не переховувався від слідства, ніяких повісток у встановленому порядку не отримував, а виклик на допит в Facebook не вважає офіційним, поки така процедура не внесена в Кримінальний процесуальний кодекс.

Як відомо, раніше глава МВС Арсен Аваков заявив, що МВС внесло звернення до Генпрокуратури для забезпечення примусового приводу нардепа Сергія Льовочкіна на допит як свідка у справі про умисне вбивство Олега Калашнікова.

"Українські новини" 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...