Лорткіпанідзе за 10 днів повністю оновить керівнцтво одеської міліції

Вівторок, 30 червня 2015, 03:55

Керівник Одеської міліції Георгі Лорткіпанідзе пообіцяв одеситам впродовж 10 днів замінити весь керівний склад правоохоронних органів.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС в Одеській області.

"Я вдячний міністрові внутрішніх справ України Арсену Авакову за те, що він дав мені можливість вибору кандидатів, не тільки заступників, але і начальників ключових підрозділів одеської міліції, дав можливість комплектувати керівний склад ГУМВС України в Одеській області з тих співробітників, яких я особисто представив йому", – заявив він.

При цьому Лорткіпанідзе зазначив, що призначення начальника Управління внутрішньої безпеки МВС України в Одеській області – це прерогатива Міністерства внутрішніх справ України, однак кандидата, який керуватиме цією службою, він обрав особисто і його схвалив міністр.

"Виходячи з цього, я покладаю на себе відповідальність за кожного співробітника, підібраного мною і призначеного за погодженням з Арсеном Борисовичем. У найближчі дні працівників, призначених на посади заступників начальника обласного главку, представлять особовому складу Одеської області, а протягом 10 днів будуть проведені кадрові призначення інших керівників підрозділів обласної міліції, про що громадськість буде поінформована", – резюмував він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування