У Донецьку бойовики все накопичують важку техніку - ІС

Вівторок, 30 червня 2015, 11:25

У район Донецька бойовики перекинули батарею з 6 установок 122-мм САУ 2С1 "Гвоздика" і до 10 одиниць ББМ – 4 БМП-1,2, 3 БТР-80 і 3 МТ-ЛБ.

Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук у Facebook.

Також у районі Донецька, біля шахти №12/18, бойовики зосередили 5 танків і 4 ББМ (3 БМП-2 і 1 БТР-80), техніку маскують і обкопують.

Розгорнуті раніше в районі Оленівки дві посилені роти бойовиків переформовано й передислоковано. Частина пішла на Донецьк (до роти – 8 БМП-1,2, а також 4 танки), ще частина – на Докучаєвськ (7 БТР і БМП-2 і 5 танків). Решту передали до складу місцевого піхотного "батальйону".

У Ясинуватій у районі місцевої "комендатури" бойовики влаштували т.зв. "навчання" з використанням засобів РХБЗ (протигазів).

У Стаханові на місцевому стадіоні бойовики організували тимчасовий парк бойових машин. Зафіксовано: 15 МТ-ЛБ (без озброєння), 12 од. колісного транспорту, 2 танки, 2 БМП-2, 4 автозаправники. Техніка продовжує прибувати, за останню добу зафіксовано прибуття ще 5 одиниць - 1БАТ, 2 БТР-70, 2 БМП-2.

У Горлівку в низку підрозділів т.зв. "армії ДНР" надійшов наказ виділити "робочі команди" для розвантаження боєприпасів (по 12-15 людей із роти). Команди формуються для відправлення "на Донецькі бази".

Зі складу Горлівської станції "швидкої допомоги" формують кілька виїзних бригад для екстреної допомоги й евакуації бойовиків на ближчих "бойових ділянках".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування