У Криму ФСБ затримала головного податківця і міністра промполітики

Вівторок, 30 червня 2015, 12:59

У Криму під час передачі хабара затримано так званого керівника регіонального управління податкової інспекції по Криму Миколу Кочанова. Крім того ФСБ затримала міністра промислової політики Криму Андрія Скринника.

Про це повідомляє "Крымфинорм".

Як зазначили в самопроголошеній прокуратурі Криму, Кочанов, діючи в інтересах ТОВ, що здійснює видобуток пильного вапняку, передав правоохоронцю 300 тисяч рублів в якості хабара за приховування виявлених у діяльності підприємства ознак злочину і покровительство.

"Однак співробітник управління ФСБ Росії по республіці, відмовившись від коштів, вжив заходів до припинення злочинних дій", - зазначили в самопроголошеній прокуратурі.

Дії керівника податкової служби кваліфіковані за п. "Б" ч. 4 ст. 291 КК РФ (дача хабара посадовій особі за вчинення завідомо незаконних дій і незаконного бездіяльності, у великому розмірі). Хід розслідування взято прокурором Республіки Крим під особистий контроль.

Крім того, 29 червня в понеділок в управлінні ФСБ по Криму повідомили про затримання міністра промислової політики регіону Андрія Скринника. Його підозрюють в пособництві у шахрайстві з майном Бахчисарайського РАЙПО.

Відносно Скринника порушено справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 33 і ч. 4 ст. 159 КК РФ (пособництво у вчиненні шахрайства).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування