Луценко пропонує запровадити економічну блокаду окупованої частини Донбасу

Четвер, 4 червня 2015, 00:32

Юрій Луценко упевнений, що необхідно створити економічну блокаду терористичним угрупуванням на Донбасі. Україна не повинна годувати терористів.

Про це народний депутат сказав в ефірі "Телеканалу 24".

"Доки терористи не віддадуть полонених, не припинять обстріли – їжі з нашого боку вони не отримають. Всі наші громадяни, які розуміють цю ситуацію, мають виїхати на вільну територію України", – упевнений політик.

За його словами, жодна сім’я біженців на території Луганської області не живе просто неба, хоч і у важких умовах, але люди мають дах над головою. "Зараз бойовики мають всі продукти з України – напої, консерви, м’ясо та інше. Ціни звичайно вищі. Але возять їм продукти українські громадяни, які по дорозі корумпують наші блокпости, які в свою чергу корумпують київське чиновництво, бо чомусь дозвіл на перепустку дає не місцева служба, а Київ", – зазначив народний депутат.

"Крупні промислові підприємства, які зареєстровані в Україні, будуть провозити свої вантажі і сплачувати податки. Але вантажі із харчами, товарами народного споживання на окуповані  території Донецької та Луганської області не повинні йти. Це тверде рішення Президента", – наголосив Луценко.

За його словами, у той момент, коли терористи складуть зброю, повернуть полонених, Росія забере свої загони і свою техніку, а Україна зможе контролювати зовнішні кордони – внутрішня лінія розмежування пропаде.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування