У бою з диверсантами біля Станиці Луганської загинув боєць АТО - Москаль

П'ятниця, 10 липня 2015, 10:41

Внаслідок бою з диверсантами біля Станиці Луганської один український військовий загинув, один отримав поранення.

Про це у п'ятницю повідомляє на своєму сайті керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

За його словами, у четвер близько 5-ї вечора в Малиновому Станично-Луганського району (село на березі Сіверського Донця біля райцентру) спалахнув бій між українськими військовими та диверсійно-розвідувальною групою бойовиків, яка пробралася на контрольовану Україною територію.

Один військовий внаслідок бою загинув (30 років), ще один отримав поранення і зараз перебуває в лікарні. На місці бою випадково опинився 35-річний місцевий селянин, котрий проїжджав по селу на своєму автомобілі. Він також отримав поранення, щоправда, неважкі. Невідкладну допомогу йому надали на місці, госпіталізація не знадобилася.

В самій Станиці ніч минула відносно спокійно, відбувалися лише локальні перестрілки. У четвер о 9-й вечора в райцентрі зникло світло. Аварія на лінії електропередач не пов’язана з бойовими діями, зараз відновленням енергопостачання займаються ремонтники.

Крім Станиці Луганської бойові дії відбувалися в Новотошківці (село в районі шахти обстріляли з автоматичних мінометів "Васильок"), на Бахмутці біля 29-го блокпосту та в Кримському (тут бойові зіткнення відбувалися й серед дня, і вночі). Обійшлося без постраждалих та руйнувань. У четвер в Кримське доставили гуманітарну допомогу – будівельні комплекти для ремонту дахів, пошкоджених попередніми обстрілами, зазначають в адміністрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування