Порошенко дав тиждень на припинення оборудок з бурштином

П'ятниця, 10 липня 2015, 11:20

Президент Петро Порошенко вимагає затримання організаторів незаконного видобутку бурштину до кінця наступного тижня.

Про це Порошенко заявив на розширеній колегії МВС у п’ятницю, говорячи про систему, яка опирається реформам у правоохоронній сфері.

Він нагадав, що ще у Львові 2 липня, поставив завдання протягом одного тижня розробити,  а впродовж двох тижнів реалізувати кроки з припинення незаконного видобутку і вивезення бурштину.

"Замість того, днями отримую інформацію про те, як зі службового приміщення органів внутрішніх справ викрали 27 кг бурштину раніше вилученого в злочинців. Називається: говорили-балакали, сіли та й заплакали", - сказав Порошенко.

"Плакати ніхто не збирається. Ми провели консультації з Арсеном Борисовичем і керівниками інших силових відомств. Терміни не змінюються, і операції по затриманню злочинців , які забезпечують фінансування кримінального світу кримінальним видобутком бурштину буде завершено наступного тижня", - додав він.

Як відомо, розслідується справа про зловживання посадовцями ДП щодо  вивезення бурштину за кордон під виглядом георозвідки, а також про незаконне збагачення чиновників ДП Бурштин України та доведення підприємства до банкрутства..

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування