За вихідні на Луганщині поранено чотирьох українських бійців – Москаль

Понеділок, 13 липня 2015, 11:15

Протягом вихідних на лінії розмежування в Луганській області продовжували відбуватися бойові зіткнення, в результаті чого поранення отримали четверо українських бійців.

Про це сказано на сторінці луганського губернатора Геннадія Москаля.

За його словами, двоє з них були поранені в суботу під час обстрілу бойовиками української колони, яка рухалася поблизу Сіверського Донця в Станично-Луганському районі. Вони госпіталізовані. В результаті цього нападу також була пошкоджена вантажівка "Урал".

Ще двоє бійців підірвалися на розтяжці з гранатою в неділю увечері на околиці селища Новотошківка, що біля 29-го блокпосту на автодорозі Бахмутка.

"У одного з них діагностовані неважкі осколкові поранення та мінно-вибухова травма, інший із численними переломами і ранами перебуває в непритомному стані, за його життя борються медики", – повідомив Москаль.

Також цей район Бахмутки в неділю вночі був обстріляний з автоматичних мінометів "Васильок" та самохідних артилерійських установок. Інформації про постраждалих не надходило.

Незначні бойові дії серед ночі зафіксовані також у Станиці Луганській. Обійшлося без особливих наслідків, однак у понеділок зранку в райцентрі та семи прилеглих селах зникло світло – рубильник вимкнули на окупованому боці Луганської області.

"Причини вимкнення з’ясовуються, поки що частина району знеструмлена, тут не подається центральна вода, з перебоями працює мобільний зв'язок", – сказано у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News