Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ініціатива щодо міжнародного трибуналу передчасна – Пєсков

Четвер, 16 липня 2015, 21:59

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков уникнув відповіді на запитання про те, чи буде Росія блокувати в РБ ООН проект резолюції про створення міжнародного трибуналу щодо катастрофи малазійського "Боїнга" над Україною.

"Передрікати вето - це справа невдячна, але принаймні глава російської держави виклав свою позицію", - заявив він журналістам, відповідаючи на запитання чи буде РФ ветувати цей проект резолюції через те, що в Москві вважають цю ініціативу передчасною, як про це в четвер заявив Володимир Путін у телефонній розмові з прем'єром Нідерландів Марком Рютте.

"Як ми знаємо, згідно з конституцією, основи зовнішньої політики Росії формулюються саме главою держави, що він і зробив", - додав Пєсков.

Як раніше повідомили в Кремлі за підсумками бесіди, "Путіним детально роз'яснена російська позиція щодо передчасності і контрпродуктивності ініціативи низки країн, включаючи Нідерланди, щодо встановлення міжнародного трибуналу для кримінального переслідування осіб, відповідальних за знищення малазійського авіалайнера".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування