Пропагандист Кісельов блукає соцмережами: аккаунти закривають, скаржиться на цензуру

Субота, 18 липня 2015, 10:54

Обличчя російського пропагандистського каналу Дмитро Кісельов, який завів особисту сторінку на Фейсбуці, вже зник з соцмережі. 

Інформація про те, що у пропагандиста є особистий аккаунт, з'явилася  напередодні.  На Фейсбуці на його сторінку можна було тільки підписатися, але додати  до друзів - ні.

У суботу ж його сторінка виявилася недоступною для користувачів. З яких причин доступ до аккаунту припинено -  невідомо. 

 

Згодом ЗМІ повідомили, що телеведучий завів сторінку в Інстаграмі, проте також швидко її видалив.

"Сьогодні Дмитро Кисельов завів Instagram, проте історія з образами повторилася, і журналіст закрив і цей аккаунт", - повідомляє Говорит Москва.

Пізніше Кісельов заявив, що його сторінку було заблоковано вже за 3 години після реєстрації. Після цього російський ведучий завів профіль у "ВКонтакті" , пише TJ

При  цьому у своєму дописі Кісельов скаржиться, що профіль на Facebook було закрито, а його спроби поновити аккаунт були безрезультатними: "Аккаунт словно выжжен каленым железом", а профіль в Інстаграмі також було закрито.

"Там я встиг розмістити пару фотографій, зроблених під час відпочинку в Криму. Підсумок: "Ваш аккаунт був видалений за невідповідність нашим правилам.  Ми не можемо відновлювати акаунти, вилучені за такого роду порушення". Які саме порушення мною допущені, не уточнюється - одна фотографія була з моєї п'ятирічною донькою Варею, інша - зі спійманої рибою", - скаржиться Кісельов.

Також він заявив, що "вже у мережі і не збираюся так просто залишати цей простір".

Разом з тим у коментарях до цього повідомлення користувачі Вконтакта  відверто тролять Кісельова та дають йому поради на кшталт "Киселев, даже когда спишь - помни о судьбе Геббельса". 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News