Саакашвілі посварився з екс-заступником Коломойського через "гречку"

Неділя, 19 липня 2015, 20:29

У мережі з'явилося відео, як на виборчому окрузі №205 у Чернігові глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі та Борис Філатов - нардеп, екс-заступник колишнього глави Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського – влаштували словесний двобій.

На відео, яке поширено у мережі 19 липня, Філатов звернувся до кандидата в депутати від провладної партії Сергія Березенка з питанням "Ти усі бабки роздав?", звинувачуючи його в роздачі грошей виборцям.

При цьому Філатов порадив Саакашвілі, який перебував поруч з Березенко, теж роздавати гроші. У свою чергу Саакашвілі перепитав "Які гроші?", А Березенко заявив "У мене немає ніяких грошей".

Філатов при цьому заявив, що Березенко - "молодий подонок і цинічний негідник", а Саакашвілі у відповідь назвав Філатова "накачаним ублюдком" і "бандитом". Спробі бійки запобігла охорона обох політиків.

Як відомо, на виборах в 205-му окрузі балотується екс-замгубернатора Дніпропетровської області Геннадій Корбан від команди Ігоря Коломойського.

Передвиборна кампанія проходить з порушеннями з обох сторін.

Так, днями на окрузі було виявлено "автіку з доказами підкупу виборців", яку заблокували охоронці кандидата в депутати Геннадія Корбана.

За словами Корбана, в автівці були докази підкупу виборців його конкурентом, висуванцем від "Блоку Петра Порошенка" Сергієм Березенком. Під час ході обшуку правоохоронці виявили коробку з грошима в конвертах, по 400 гривень в кожному. А також два ріжки з набоями для карабіну "Сайга". 

У штабі Березенка інцидент назвали провокацією Корбана.

Разом з тим активісти зафіксували роздачу продуктів виборцям від Корбана під час агітації.

Джерело відео  - Chernigov 205

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування