Саакашвілі відібрав у олігарха пляж в Одесі і пустив туди людей

Понеділок, 20 липня 2015, 18:44

Одеська влада допустила одеситів на пляж, який протягом кількох років контролювався одним з київських олігархів.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі.

За його словами, цей олігарх кілька років тому огородив пляж високим бетонним парканом з вмурованим битим склом, а на територію запустив собак. Сам олігарх, додав Саакашвілі, прилітає на пляж лише раз на місяць на своєму вертольоті, а решту часу територія пустує.

"З сьогоднішнього дня цьому беззаконню ми покладемо край. Радий розповісти одеситам, що кілька годин тому, вперше за багато років, звичайні громадяни стали засмагати і плавати на цьому пляжі. У найближчі дні ми повністю очистимо територію", – повідомив він.

Саакашвілі також запевнив, що інші пляжі також будуть перевірені і закликав тих, хто їх контролює, припинити порушення закону і впустити людей.

"Я доручив УВС порушити кримінальну справу за цим фактом і перевірити всіх власників пляжів", – додав він.

Київський мільярдер перекрив одеситам і гостям, прохід на кращий пляж Одеси товстими бетонними стінами. Не заспокоївшись...

Posted by Mikheil Saakashvili on Monday, July 20, 2015

Губернатор не назвав ім'я олігарха, про якого йде мова, однак, ймовірно, він мав на увазі Василя Хмельницького. Ще у 2013 році у ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що той літає на приватний пляж пансіонату "Зелений берег" на ультрасучасному вертольоті Bell 429 вартістю біля 5 млн доларів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...