У Генпрокуратурі думають, що Шокіна планували вбити з нагана 33-го року

Середа, 22 липня 2015, 11:58

Міністерство внутрішніх справ відкрило кримінальне провадження за фактом виявлення зброї в приймальні громадян в будівлі Генеральної прокуратури.

Про це повідомив журналістам на брифінгу в середу в Києві заступник генпрокурора Олег Заліско, передає "Інтерфакс-Україна".

"Вчора під час проведення співробітниками Управління державної охорони України приміщення Генпрокуратури виявлено зброю. Цю зброю було виявлено у спеціально пристосованому місці, а саме - у приймальні громадян, у кабінеті, де проводиться прийом громадян", - сказав він.

Він зазначив, що зброю знайшли 21 липня рано вранці. Згодом генпрокурор Віктор Шокін заявив про можливу загрозу його здоров'ю і життю.

"Це наган 33-го року", - сказав заступник генпрокурора.

 схованка. фото ГПУ

Заліско додав, що наразі співробітники МВС проводять відповідне розслідування по цій справі, наган спрямований на проведення експертизи для "встановлення факту можливого здійснення з нього пострілів".

 зброя. фото ГПУ

Заступник генпрокурора також зазначив, що після цього будуть зроблені відповідні процесуальні рішення.

"Позиція генпрокурора: "не дочекаєтеся". Це ще раз підтверджує той факт, що ми на правильному шляху і будемо далі виконувати свою роботу", - заявив він.

Як повідомлялося, 21 липня на брифінгу Шокін заявив, що у нього є всі підстави вважати, що його можуть фізично усунути, про це він поінформував президента України і Службу безпеки.

Служба безпеки України відреагувала на звернення генпрокурора про можливу загрозу його безпеці у зв'язку з професійною діяльністю - займається перевіркою цієї інформації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування