ГПУ хоче допитати колишнього в.о. начальника Управління СБУ в Закарпатті

Середа, 22 липня 2015, 19:56

Генеральна прокуратура  має намір допитати відстороненого від посади в.о. начальника Управління СБУ в Закарпатській області Володимира Гелетея у зв'язку з подіями в Мукачевому.

Про це заявив старший слідчий з особливо важливих справ Генпрокуратури Андрій Попов у середу на засіданні тимчасової слідчої комісії з розслідування подій у Мукачевому.

"В. о. начальника Управління СБУ Гелетей викликається на допит", - сказав він, відповідаючи на запитання депутатів.

У свою чергу, прес-центр Служби безпеки України повідомив, що в.о. начальника Управління СБУ в Закарпатській області В. Гелетей відсторонений від виконання службових обов'язків на період проведення службового розслідування. Відповідний наказ 20 липня підписав глава СБУ Василь Грицак.

У прес-центрі також наголосили, що на Закарпатті працює спеціальна група у складі співробітників центрального управління СБУ на чолі з одним із керівників внутрішньої безпеки спецслужби. Результати службової перевірки спецгрупи будуть оприлюднені на веб-сайті СБУ.

Як відомо, після конфлікту в Мукачевому, 11 липня, в Закарпатській області відбулася зміна керівництва, зокрема в силових структурах.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News