Бойовики продовжують перекидати техніку до лінії фронту

Четвер, 23 липня 2015, 09:29

Бойовики продовжують перекидати техніку і посилювати "першу лінію".

Про це повідомляє керівник групи Інформаційне спротив Дмитро Тимчук.

"Продовжується висування сил і засобів "бригади"терористів з рубежу Моспине - Комсомольське безпосередньо в "першу лінію". Йде посилення Волноваського напрямку: відзначається перекидання зі складу "бригади" "мотострілецького батальйону" з танковою ротою і засобами ППО в район Новобешеве - Старобешеве - Стила - Комунарівка", - повідомив Тимчук.

"Частина сил (14 одиниць бронетехніки, з них 6 танків, і до 10 автотранспорту) перекинута на південь через Тельманове з метою посилення тактичних груп терористів як безпосередньо в районі Новоазовська, так і розгорнутих північніше, напроти Чермалик - Павлопіль", - також додав Тимчук .

За його словами, в Донецьку триває концентрація відразу в декількох "парках бойових машин" бронетехніки і артилерії бойовиків.

"Посилюється група, що оперує у напрямку до н.п.Авдіївка. Зафіксована перекидання 2-х батарей 122-мм гаубиць Д-30. На схід Пантелеймонівки висунулося близько 2-х танкових рот за підтримки невеликого піхотного підрозділу, всього - до 20 танків, а також кілька БТР і БМП ", - повідомляє Тимчук.

Від Комсомольського убік Старогнатівки перекинута танкова рота бойовиків (7 танків), у супроводі вантажного автотранспорту з боєприпасами та спорядженням (4 вантажівки).

Фіксується активне підвезення боєприпасів (122-мм реактивні снаряди до РСЗО БМ-21 "Град") у напрямку до н.п.Фрунзе і Жолобок. Перевезення здійснюється по Бахмутськой трасі (за добу - 11 од. Вантажного автотранспорту з боєприпасами).

Через Алчевськ на Стаханов і Первомайськ перекинуто 110-120 бойовиків (зі стрілецькою зброєю,  станковими гранатометами СПГ-9). У складі групи - 3 одиниці 120-мм мінометів, додав Тимчук.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News