Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Хмельниччині під час етапування втекли 6 засуджених, 4 вже затримано

Неділя, 26 липня 2015, 03:05

Станом на 22.00 суботи 25 липня затримано вже чотирьох в'язнів, які втекли під час планового перевезення з ізолятора тимчасового утримання в СІЗО у Хмельницькій області.

Про це повідомляє прес-служба МВС у Хмельницькій області.

"Затримано чотирьох зловмисників, в одного з них вилучено табельний пістолет військовослужбовців Національної гвардії, яким зловмисники заволоділи під час втечі", - йдеться у повідомленні.

На волі залишається уродженець селища Чемерівці Хмельницької області 37-річний Роман Гадзіна, який був заарештований за підозрою у згвалтуванні, хуліганстві і порушенні недоторканості житла та 23-річний Денис Ничипорук, уродженець села Китайгород Кам'янець-Подільського району. Він був засуджений за вчинення грабежу.

Як повідомили у прес-службі МВС, 25 липня під час планового етапування на станції Скібнево зі спецвагону під час руху потягу здійснили втечу шестеро осіб, підозрюваних у вчиненні тяжких злочинів.

Зазначається, що чоловіки вчинили напад на варту, поранили двох конвоїрів та заволоділи їх табельними пістолетами.

"Всі працівники міліції підняті по тривозі, в області оголошено план "Сирена" по пошуку і затриманню втікачів", - говориться в повідомленні.

При цьому наголошується, що поранені військовослужбовці госпіталізовані. Один з них - прапорщик Національної гвардії України – поранений в обидві руки, другий – чатовий солдат – має поранення стегна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування