Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Чернігові кандидати наввипередки заявляють про порушення

Неділя, 26 липня 2015, 17:35

Кандидати в народні депутати на проміжних виборах до Верховної Ради в 205-му окрузі в Чернігові звинувачують один одного в маніпуляціях.

Так, виборчий штаб кандидата від партії "Блок Петра Порошенка", голови Державного управління справами Сергія Березенка заявляє про випадки підкупу виборців людьми з символікою політичної партії "Укроп".

Нагадай, донедавна лідером партії "Укроп" був ще один кандидат на виборах у Чернігові Геннадій Корбан.

"По дворах у Чернігові ходять люди з планшетами і збирають людей. Пізніше їх відправляють легковими автомобілями або мікроавтобусами до виборчих дільниць. Там їх зустрічають псевдожурналісти газети "Точка зору" з жовтим браслетом "Я люблю Укроп", відзначають в списку, доводять до урни, а потім на виході знову відзначають у списку", - говориться в тексті повідомлення.

У свою чергу кандидат у депутати Геннадій Корбан заявляє про те, що міліція нібито затримала Гліба Пригунова за побиття співробітниці одного з екзит-полів.

Корбан назвав Пригунова заступником дніпропетровського губернатора, проте на сайті ОДА його немає серед заступників. На сторінці Пригунова в facebook вказано, що він є головою обласного осередку БПП.

"Я сам був присутній в той момент, коли пан Пригунов, діючий замгубернатора від БПП, вдарив дівчину", - сказав він.

За словами Корбана, на місце події приїхав заступник голови фракції БПП Андрій Павелко, а також кандидат у депутати Ради Анатолій Матвієнко, які намагалися перешкодити міліції затримати Пригунова.

Корбан зазначив, що міліція все-таки затримала Пригунова, оскільки дівчина написала заяву.

У свою чергу сам Пригунов у себе на Facebook повідомив, що на дільниці було виявлено "карусель".

"Виявили карусель на одній з дільниць у Чернігові. Забрали списки. Видно, попали в точку. Через 20 хвилин приїхали організатори "каруселі" і придумали напад на "соціологів". Ось такі вибори в Чернігові. П.С. А дівчат я люблю", - написав він.

Выявили карусель на одном из участков в Чернигове. Забрали списки. Видно попали в точку. Через 20 минут приехали организ...

Posted by Gleb Prigunov on Sunday, July 26, 2015

"Виявили карусель на одній з дільниць у Чернігові. Забрали списки. Видно попали в точку. Через 20 хвилин приїхали організатори" каруселі "і придумали напад на" соціологів ". Ось такі вибори в Чернігові. П.С. А дівчат я люблю", - написав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування