Екзит-поли: Одні віддають перемогу Березенку, інші - Корбану

Неділя, 26 липня 2015, 20:13

У Чернігові на довиборах до Верховної Ради на 205-му окрузі кандидат від БПП Сергій Березенко набрав 31,4% голосів, кандидат від партії "Укроп" Геннадій Корбан - 17,1%.

Такі дані екзит-полу, проведеного соціологічною групою "SOCIS" на замовлення Комітету виборців України.

Третє місце посідає кандидат від ВО "Свобода" Андрій Міщенко, який набрав 10% голосів виборців. 

Разом з тим прес-служба "Укропу" з посиланням на дані екзит-полу центру "Доброчин" (Чернігів) повідомила, що кандидат Геннадій Корбан набрав 22,8% голосів, Сергій Березенко - 14,6%, третє місце посів Микола Звєрєв – 5,3%.

За даними екзит-полу, проведеного Центром соціології "New Image Marketing Group" (Харків), за Корбана проголосували 33% виборців, за Березенка - 23%, представник "ДемАльянсу" Ігор Андрійченко отримав 8% голосів.

Самовисуванці Микола Звєрєв і Володимир Зуб набрали по 7% голосів, за кандидата від ВО "Свобода" Андрія Міщенка проголосували 6%. 

Центр "Доброчин" (м.Чернігів) - громадська організація, яка існує з 2000  р. за підтримки міжнародних фондів, судячи з повідомлень на сайті організації, участі у виборчих кампаніях раніше не брала та екзит-полів не проводила. 

Центром соціології "New Image Marketing Group"  - агенція, яка спеціалізується на проведенні маркетингових і соціологічних досліджень, існує з 2003 року, серед клієнтів - банки, будівельні супермаркети, компанії FMCG.

Українська правда, Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування