Жебрівський пропонує провести вибори в Донецькій області не раніше 2017

Понеділок, 27 липня 2015, 13:02

Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський вважає, що місцеві вибори в області повинні пройти не раніше 2017 року.

Про це він заявив в інтерв'ю ЛIГАБiзнесIнформ.

"Я сьогодні взагалі прихильник того, щоб місцеві вибори не проводилися і на території, контрольованій українською владою. Вважаю, що треба вводити військово-цивільні адміністрації", - сказав він

"До 2017 року ми повинні провести адміністративно-територіальну реформу, і вже потім провести місцеві вибори, і не просто обрати депутатів, а передати права і відповідальність цим новоствореним громадам. Це та децентралізація, про яку кажуть наші європейські партнери, і в такому вигляді повинна функціонувати місцева влада", - заявив Жебрівський.

За його словами, він спілкується з людьми з окупованих територій.

"Я багато комунікую з людьми, які приїжджають сюди. Звичайно, промили мізки рашистською пропагандою повністю. Вата замість мізків. Але навіть серед цих людей 70% хочуть тільки одного - миру. І щоб відчепилися всі. Люди деморалізовані, дезорієнтовані і дезінтегровані. Про які вибори людей можна говорити? Тому я вніс пропозицію ввести військово-цивільні адміністрації. Область у війні ", - сказав він.

Відповідаючи на питання про те, що на Донбасі велика підтримка у Опозиційного блоку, Жебрівський сказав:

"У Опозиційного блоку тут є підтримка, вони над цим працюють. Але я впевнений, що вони не отримають більшість у місцевих сонетах".

"Головне - нівелювати підкуп. Хоча це дуже складно, навіть у Чернігові неймовірні речі відбуваються, це величезна ганьба в постмайданівскій Україні. Під якими б прапорами люди не йшли, гречка і гроші - вибачте, це велике свинство", - обурився Жебрівський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...