Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ показала затриманих російських ГРУшників, яких ніхто не міняв

Вівторок, 28 липня 2015, 16:20

СБУ дала можливість  журналістам побачити двох російських військових Олександра Александрова та Євгена Єрофеєва, про неправдивий обмін яких написали російські ЗМІ.

Як передає кореспондент "Української правди", обоє затриманих продовжують перебувати у київському військовому шпиталі.

Вони не мають претензій щодо умов перебування та ставлення до них і кажуть, що їх відвідують адвокати.

Александров розповів, що з ним на телефонний контакт виходила матір, однак вона на даний момент не може приїхати в Україну "через проблеми, які виникають з виїздом".

Затриманий російський військовий Александров. Фото Оксани Денисової, УП

Він також подякував українським лікарям за те, що врятували йому ногу після поранення і висловив сподівання, що українські військові, взяті в полон, перебувають в таких само умовах, як він.

"Взагалі я певним чином змінив свою думку стосовно подій (в Україні - ред). Не все, так, як показують по телебаченню", - сказав він.

У свою чергу Єрофеєв сказав, що теж не має претензій до умов утримання та ставлення до нього. Водночас він висловив невдоволення  з того приводу, що його у ЗМІ "називають співробітником ГРУ, оскільки його підрозділ до ГРУ відношення не має".

Російський розвідник Єрофеєв. Фото Оксани Денисової, УП

Водночас на прохання сказати назву свого підрозділу він відповів: "Просто бригада розвідки".

Він повідомив, що з ним на зв'язок виходила його дружина, однак відмовився сказати, чи збирається вона до нього. Так само він відмовився відповідати на запитання щодо своєї участі у конфлікті на Донбасі, мотивуючи це тим, що зараз триває слідство.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування