Нардеп: Екс-глава УВС Донецької області, що здав ОДА, живе в Києві

П'ятниця, 31 липня 2015, 17:36

Колишній начальник МВС Донецької області Роман Романов, який виступав перед проросійськими сепаратистами в будівлі ОДА в Донецьку, знаходиться в Києві.

Про це написав депутат Єгор Фірсов на своїй сторінці Facebook.

"Сьогодні в" Спортлайф" несподівано зустрів колишнього начальника МВС Донецької області Романа Романова, який здавав Донецьк сепаратистам в березні 2014 року. Я думав, що він давно в Росії чи в Донецьку, але виявилося - ні, чудово почувається в столиці", - написав Фірсов.

 

Він уточнив, що в спортклуб Роман Романов приїхав на своєму позашляховику "Фольксваген Туарег".

"Помилки бути не може - тут іменний номер. На ньому ініціали міліціонера і дата його народження - 24 вересня. Вартість такого автомобіля стартує від 1,6 млн гривень. Непогано, для співробітника міліції. Напевно, росіяни гідно платять тим, хто їх обслуговує" , - заявив Фірсов.

 

"Я не пропустив нагоди нагадати Романову, що пам'ятаю про нього. У відповідь він сказав, що історія все розставить по місцях. Я теж дуже сподіваюся, що це станеться. Людина, на якій лежить відповідальність за зраду і загибель тисяч українських жителів не повинен розсікати по столиці на елітному автомобілі ", - додав Фірсов.

Він також навів відеозапис, зроблений 3 березня 2014года, на якій Романов виступає перед сепаратистами, що зайняли будівлю адміністрації.

 

На записі Романов обіцяє, що ніякої "Беркут" для протистояння з проросійськими сепаратистами висуватися не буде і попросив не мародерствувати в кабінетах.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News