Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Швайка на своєму скандальному Harley-Davidson потрапив у ДТП

Понеділок, 10 серпня 2015, 14:11

Колишній міністр аграрної політики Ігор Швайка потрапив на своєму мотоциклі Harley-Davidson у ДТП.

Про це він сам повідомив у Facebook.

  Фото з Facebook Швайки

"На Набережному шосе під час з'їзду з моста Патона по напрямку до моста метро я допустив зіткнення свого мотоцикла з автомобілем Honda CRV з литовською реєстрацією", - пише Швайка.

"Зі слів водія Honda його екстрене гальмування було зумовлене тим, що автомобіль Mercedes планував повертати на прилеглу територію Наводницького парку, заїзд на територію якого механічних транспортних засобів заборонений", - пояснює екс-міністр.

"Пошуком автомобіля, власник якого створив аварійну ситуацію, до завершення оформлення ДТП, наскільки я розумію, ніхто не займався. Належним оформленням доказів, зокрема, запису камери відеореєстратора в автомобілі Honda, хлопці не переймалися. Можу помилятись. Але в протоколі жодної згадки про це не було", - додав екс-міністр.

За його словами, постраждалих в ДТП немає, (крім подряпин та синців), транспортні засоби зазнали незначних механічних пошкоджень.

Швайка також нарікає на дії патрульної поліції:

"Хлопці молоді, ввічливі. Але знань і навичок, м'яко кажучи, немає. Зокрема, фіксувати сліди гальмування під час вечірніх сутінків почали лише після роз'яснення методики огляду місця події. Від моменту прибуття до завершення оформлення події минуло майже три години. Інспектори ДАІ, яких багато хто, починаючи від міністра Авакова, і завершуючи будь-яким матюкливим активістом обливають брудом огульно, зазвичай роблять це набагато швидше і професійніше".

Екс-міністр запевняє, що адміністративний штраф за відсутність при собі полісу цивільної відповідальності власників транспортних засобів сплатить.

Нагадаємо, проти екс-міністра агарної політики Ігоря Швайки відкрили кримінальну справу за подарунок: як стверджує слідство, Швайка отримав Harley-Davidson від колишніх працівників ДПЗКУ. Про це свідчить ухвала Печерського райсуду від 29 липня.

Швайка заявив, що гроші на мотоцикл Harley-Davidson йому подарував колишній народний депутат, його однопартієць Олександр Мирний.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування