У Вінниці прямо на трасі cталася перестрілка: є жертви

Понеділок, 10 серпня 2015, 16:26

У понеділок у Вінниці близько 13:00 на перехресті Барського шосе та Келецької сталася перестрілка, є жертви.

Про це повідомили в обласній міліції.

На місці події було поранено трьох чоловіків. Згодом двоє із них - обом по 24 роки - померли в лікарні.

Як прокоментував журналістам на місці події перший заступник начальника УМВС у Вінницькій області Сергій Кримчук, близько 12:30 на світлофорі на в’їзді у Вінницю з боку Барського шосе зупинився "Део Ланос". До нього під’їхав мікроавтобус, який заблокував легковик. З мікроавтобусу вийшли невідомі нападники із бейсбольними бітами та почали витягувати з "Ланоса" громадянина Вірменії.

Той пручався, дістав пістолет і почав відстрілюватись. За його словами, двоє нападників отримали вогнепальні поранення, але невдовзі померли в лікарні. Решта нападників зникли з місця пригоди на мікроавтобусі.

 
 

Головний постраждалий - вірменин - з отриманими ушкодженнями доставлений у реанімаційне відділення Вінницької міської клінічної лікарні швидкої допомоги. Ще двоє людей, що були з вірменином у "Ланосі", були допитані правоохоронцями і також доставлені до лікарні для надання медичної допомоги.

Щодо зниклих нападників правоохоронцями оголошено план "Перехват".

Наразі слідче управління УМВС у Вінницькій області порушило кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу (вбивство).

За неофіційною інформацією, вірменин їхав у Вінницю вирішувати бізнес-питання. При собі мав велику суму грошей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування