Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Клімкін обговорив з Лавровим реалізацію Мінських угод - МЗС РФ

Понеділок, 10 серпня 2015, 18:43

10 серпня відбулася телефонна розмова міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова і міністра закордонних справ України Павла Клімкіна щодо загострення ситуації на Донбасі.

Про це повідомляє сайт МЗС РФ.

"Обговорювалися деякі проблеми, пов'язані з врегулюванням української кризи, ходом реалізації комплексу заходів з виконання Мінських угод від 12 лютого в контексті підготовки конституційних перетворень і організації місцевих виборів, так і в питаннях забезпечення режиму припинення вогню і забезпечення безпеки уздовж лінії зіткнення конфліктуючих сторін", - йдеться в повідомленні.

Російський МЗС повідомляє, що розмова відбулася за ініціативою української сторони.

Як відомо, у ніч на 9 серпня у Донецьку біля офісу СММ ОБСЄ згоріли чотири автомобілі, що належать організації. У місії підозрюють підпал.

Українське МЗС розцінює це як спробу підконтрольних Росії бойовиків змусити місію припинити фіксацію порушень ними мінських домовленостей.

Президент України Петро Порошенко доручив міністру закордонних справ Павлу Клімкіну провести консультації "нормандської четвірки" на рівні МЗС через ескалацію на Донбасі.

Європейська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування