Під Маріуполем спецназ виручив розвідників із засідки бойовиків

Вівторок, 11 серпня 2015, 01:20

Підгрупа забезпечення під керівництвом головного сержанта роти спеціального призначення 3 окремого полку спеціального призначення ЗСУ Ігоря Волощинова допомогла вирватися із засідки підрозділу сил АТО.

Про це повідомив заступник начальника штабу командування "Північ" Віктор Кевлюк, інформує ЛІГАБізнесІнформ.

"Після успішного виконання завдання під час висунення до місця денного відпочинку, група була виявлена ​​за допомогою БПЛА незаконних збройних формувань і потрапила в засідку в районі одного з населених пунктів Новоазовського району", - повідомив він.

За його словами, підгрупа забезпечення під керівництвом Волощіинова висунулася для евакуації основної групи. "Чіткі та вмілі дії старшини Волощинова відвернули групу засідки і вогонь мінометів незаконних збройних формувань на себе, чим дали можливість основній розвідувальній групі розвернутися в бойовий порядок і дати відсіч противнику", - зазначив Кевлюк.

Після цього на пошкодженій техніці старшина забезпечив евакуацію основної групи. "Під час евакуації було пошкоджено 2 одиниці автомобільної техніки супротивника і знищено до 7 бойовиків. Група спецназу втрат і поранень не зазнала і була успішно евакуйована", - написав Кевлюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування