Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики знову стріляли на Луганщині, двоє поранених

Вівторок, 11 серпня 2015, 10:37

За минулу добу бойовики продовжили обстрілювати підконтрольні Україні території Луганщини. Поранено двох військових.

Про це повідомляє Луганська ОДА. 

Найгарячішими точками були Станиця Луганська, Кримське та Троїцьке.

Станицю Луганську обстрілювали всю ніч із 122-мм артилерії, автоматичних гранатометів, мінометів та стрілецької зброї. У результаті обстрілів осколкове поранення отримав військовослужбовець 128-ї бригади.

Пошкоджені два житлові будинки, на вулиці Лебединського відсутнє світло.

Крім того, у вівторок вранці о 7:30 терористи обстріляли також із зенітних установок с. Нижнєтепле Станично-Луганського району. Даних про постраждалих та руйнування поки що не надходило, зазначили в адміністрації.

У результаті артилерійського обстрілу військового опорного пункту в с. Кримському мінно-вибухове поранення отримав санітар 24-ї окремої механізованої бригади. 

"Бойовики продовжують використовувати "Гради". Учора серед ночі вони знову накрили село Троїцьке з реактивних установок, але отримали гідну відповідь від ЗСУ. На щастя, обійшлося без руйнувань та жертв з нашого боку. За моєю інформацію, було тяжко поранено одного з ватажків терористів, якого наша "відповідь" застала у с. Калиновому, звідки вони постійно гатять по наших позиціях", – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...