Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Вілкула поскаржилися в СБУ через фото з сепаратистами

Вівторок, 11 серпня 2015, 16:33

Депутат Андрій Денисенко звернувся до голови СБУ Василя Грицака з проханням перевірити причетність депутата від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула до сепаратизму.

Про це Денисенко написав на своїй сторінці у Facebook.

"Спрямував звернення на голову СБУ Грицака - щоби служба перевірила причетність Вілкула до сепаратистської й антидержавної діяльності", – написав він.

Причиною звернення став білборд, який з'явився неподалік Дніпропетровська 8 серпня і зображав спільну фотографію Вілкула з екс-депутатом від Партії регіонів і одним з лідерів сепаратистів Олегом Царьовим і відомим путінським байкером Олександром Залдостановим на прізвисько "Хірург".

"…публічне розміщення подібних фотознімків за участю діючого народного депутата України є дією, спрямованою на підтримку сепаратистської та антидержавної діяльності та підготовкою до створення на території Дніпропетровської області терористичного угрупування ДНР та ЛНР", – йдеться у документі.

Спрямував звернення на голову СБУ Грицака - щоби служба перевірила причетність Вілкула до сепаратистської й антидержавно...

Posted by Андрій Денисенко on Tuesday, August 11, 2015

Також Денисенко згадав про інші заяви та дії Вілкула, які можуть свідчити про його антидержавницьку діяльність.

Як відомо, Денисенко вважається представником інтересів олігарха Ігоря Коломойського, у якого є особисті конфлікти з Вілкулом.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування