Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція викрила елітну онлайн-мережу проституток Києва

Четвер, 13 серпня 2015, 11:15

Міліція викрила розгалужену мережу надання незаконних сексуальних послуг у столиці, яка діяла на базі закритих онлайн-груп.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Використовуючи додатки для смартфонів, сутенери створили "закриті групи", до складу яких входили жінки віком від 18 до 25 років. Зловмисники в режимі реального часу забезпечували учасниць цих груп заняттям проституцією", - розповіли у МВС.

У групу організаторів входили 14 осіб. Дівчата, яких об'єднували у закриті групи, надавали "сексуальні послуги за високу грошову винагороду чоловікам із числа заможних бізнесменів та публічних осіб".

Сутенери з допомогою додатку для смартфону "передавали дані щодо наявності замовлень на сексуальні послуги, вимоги до зовнішніх даних повій, місце та час зустрічі з клієнтом, а також повідомляли про вартість цих послуг". В кожну групу входило близько 100 дівчат.

Для відбору дівчат проводили спеціальні кастинги, сутенери "координували прибуття повій до клієнтів, забезпечували безпеку, отримували плату та виплачували грошову винагороду самим повіям".

Міліціонери провели 22 обшуки, під час яких вилучено майже 300 тисяч доларів США та понад 30 тисяч євро. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...