Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У сина Януковича стверджують, що вивели 10 млн в Росію законно

Четвер, 13 серпня 2015, 12:51

Група компаній МАКО, що належить сину екс-президента Віктора Януковича Олександру, стверджує, що угода з російською компанією на 10 млн гривень була легальною.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби групи, опублікованому у відповідь на звинувачення СБУ.

Згідно з релізом, в серпні 2013 року "МАКО Інвест" уклала договір з російським виробником на виготовлення і поставку в Україну промислового обладнання на суму близько 10 млн гривень і внесла передоплату у розмірі 40%. Ще 60% нібито були внесені після виготовлення обладнання в липні 2014 року.

"Виготовлення обладнання зайняло близько 11 місяців і на момент його поставки на Донбасі вже почалися бойові дії, що сильно ускладнило постачання обладнання. Керівництво ТОВ "МАКО Інвест" зробило все можливе і обладнання було завезено в Україну, і, що особливо важливо, на територію, контрольовану українською владою", – запевнили в компанії.

У зв'язку з цим група зажадала від СБУ "повторно перевірити всі матеріали щодо даної операції імпорту та публічно визнати її законність".

"Якщо цього не відбудеться, група МАКО залишає за собою право подати на СБУ до суду для захисту своєї ділової репутації", – заявили в компанії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування