Тука попросив створити в області дев'ять військово-цивільних адміністрацій

П'ятниця, 14 серпня 2015, 10:52

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука просить президента створити військово-цивільні адміністрації у всіх вільних від бойовиків районах області, Лисичанську та Рубіжному. 

Про відповідне звернення повідомляє прес-служба Луганської військово-цивільної адміністрації.

За його словами, аналіз суспільно-політичної ситуації в області, зокрема в 9 районах підконтрольних українській владі, в містах Лисичанську та Рубіжному дає підстави для внесення пропозицій щодо створення в них військово-цивільних адміністрацій.


"Ситуація обумовлюється тим, що депутати міських та районних рад у більшості своїй саботують сесії не приходячи на них або не приймаючи важливі для людей рішення", – пояснив своє прохання Тука.

"У зв’язку із можливим загостренням військового конфлікту на території Луганської області прогнозується блокування роботи районних адміністрацій з боку депутатів зазначених рад, що унеможливить оперативне прийняття стратегічних рішень", - додав він.


Таким чином, він просить створити районні військово-цивільні адміністрації: Біловодську, Білокуракинську, Кремінську, Марківську, Міловську, Новопсковську, Сватівську, Старобільську, Троїцьку та міські: Рубіжанську і Лисичанську разом з містами супутниками Новодружеськом та Привіллям.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування