Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Італії розпочався суд над Марковим

П'ятниця, 14 серпня 2015, 13:28

В італійському місті Генуя розпочалося судове засідання над затриманим в Італії екс-депутатом від Партії регіонів Ігорем Марковим.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат від Радикальної партії Андрій Лозовий, який прибув на суд разом з колегою по фракції Ігорем Мосійчуком.

Лозовий зазначив, що засідання проходить у закритому режимі, тому на нього не пустили ні його з Мосійчуком, ні українського консула.

"Лише суддя, прокурор, адвокат і сам Марков (більш відомий як Марадона). На жаль, таке італійське законодавство. Виявляється, у нас ще демократія", – написав він.

Лозовий додав, що у п'ятницю питання безпосередньо екстрадиції розглядатися не буде.

"Екстрадицію розглянуть на наступному засіданні, сьогодні ж – його дату, а також міру запобіжного заходу для Маркова. Ймовірні варіанти два: лишиться під вартою або домашній арешт", – повідомив він.

Почалося судове засідання у справі екс-регіонала Ігоря Маркова. Засідання проходить в Палаці юстиції Генуї в закритому р...

Posted by Андрій Лозовий on Friday, August 14, 2015

У іншому пості Лозовий написав, що поїхав з Мосійчуком до Італії "захищати честь нації" і не допустити звільнення "проросійського військового злочинця" Маркова.

Як відомо, Марков був затриманий в Італії у середу. При собі він мав російський паспорт, а також український дипломатичний паспорт, анульований українським МЗС.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...