Від обстрілів Донеччини бойовиками загинули мирні мешканці, є поранені - МВС

Субота, 15 серпня 2015, 11:45

У Дзержинському (Донецька обл.) внаслідок обстрілу терористами загинули дві людини.

Як повідомили в облуправлінні МВС, тіла загиблих з осколковими пораненнями були знайдені на непрацюючій шахті ім. Артема.

"Близько 00:30 бойовики завдали артудару по Дзержинську та околицям. На території шахти ім. Артема загинув сторож (за попередньою інформацією 1978 року народження) і чоловік 1978 року народження. Їхні тіла були знайдені вранці", - повідомили в міліції.

Інформація про потерпілих і руйнування уточнюється. На місці працює слідчо-оперативна група Дзержинського міськвідділу міліції.

Окрім того внаслідок вечірного обстрілу бойовиками Дзержинська та прилеглих населених пунктів - Новгородське та Артемово - постраждали дві жінки  66 та 48 років.

З численними осколковими пораненнями вони доставлені у лікарню міста.

"Внаслідок обстрілу суттєво пошкоджені житлові будинки та адміністративна будівля садівничого товариства. На шахті "Нова" м. Дзержинська на глибині150 м застрягла одна людина, яка була врятована", - повідомили в МВС.

"Близько 22:00 під час обстрілу с.Солодке Мар'їнського району постраждали двоє чоловіків, 1974 і 1982 років народження. З осколковими пораненнями постраждалі доставлені до лікарні м. Курахово", - зазначили в міліції.

Також внаслідок обстрілу смт.Андріївка Волноваського р-ну Донеччини поранено 4 людини, додали в МВС.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News